• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Fanii lui Manchester United şi-au dat în petec, în timpul meciului de pe Anfield cu Liverpool, din turul optimilor de finală ale Europa League. Susţinătorii echipei lui Louis Van Gaal s-au folosit de dezastrele petrecute pe stadioanele Heysel şi Hillsborough în încercarea de a-şi ironiza rivalii.

"The Sun a avut dreptate, sunteţi nişte criminali", au cântat suporterii lui United pe Anfield. O referire cât se poate de clară la celebra primă pagină a cotidianului The Sun în care fanii lui Liverpool erau consideraţi vinovaţi pentru tragedia de pe Hillsborough, din 1989, când 96 de susţinători ai "cormoranilor" şi-au pierdut viaţa.

VIDEO: Fanii lui United cântând "The Sun a avut dreptate, sunteţi nişte criminali"

Nu a fost vorba doar despre un grup izolat de fani. Întregul sector al suporterilor lui Manchester United au scandat în mod repetat acelaşi refren.

Mai mult decât atât, s-au făcut referiri şi la dezastrul de pe Heysel, din 1985, atunci când, la finala Cupei Campionilor Europeni, împotriva lui Juventus, 39 de fani ai italienilor au murit.

Revanşa lui Liverpool a venit pe teren. Echipa lui Jurgen Klopp s-a impus cu 2-0 şi a luat o opţiune importantă pentru calificarea în sferturile de finală ale competiţiei.