• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

După ce au asigurat o atmosferă de zile mari pe Arena Națională la meciul tur din preliminariile Europa League cu Athletic Bilbao, fanii dinamoviști și-au achiziționat bilete și pentru duelul de pe San Mames pentru a fi alături de favoriți. Integralist în manșa tur, Diogo Salomao va fi folosit cel mai probabil de Cosmin Contra și în retur, iar fanii i-au pregătit o scandare pe măsură.

Până la meciul cu Athletic Bilbao, Dinamo mai are de disputat un meci în campionat, cu FC Viitorul Constanța. Cosmin Contra, Paul Anton și Diogo Salomao au susținut astăzi o conferință de presă în care au vorbit despre cele două partide destul de importante în angrenajul echipei atât în Liga 1 cât și în Europa League. Cât ține de partida care o poate duce în grupele Europa League, întâlnirea de pe San Mames este crucială.

Salomao, omul cu assisturile în acest start de sezon la Dinamo, spune că este încântat de noua lozincă a suporterilor dinamoviști - ”Mergem la Bilbao să-l vedem pe Salomao”. Fotblistul spune că a auzit-o încă din prima etapă imediat după tragerea la sorți din turul trei preliminar al Europa League.

”Această lozincă am auzit-o încă de la primul meci cu Juvetus București, mi se pare că e foarte frumos din partea lor să ne susțină și să vină alături de noi la meciul cu Bilbao, avem încredere că mai putem face un meci foarte bun ca cel din tur și chiar dacă va fi extrem de greu, întrucât s-a văzut clasa adversarilor trebuie să ne autodepășim”, a spus Salomao la conferința de presă.

Salomao a centrat pentru lovitura de cap a lui Rivaldinho, apoi i-a pasat și lui Nascimento în victoria din prima etapă a Ligii 1 cu Juventus București. Apoi, fotbalistul a lăsat perfect pentru Rivaldinho care a înscris eurogolul cu Athletic Bilbao.