• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Dinamo revine după cinci ani în Europa, iar suporterii abia așteaptă dubla cu Athletic Bilbao și promit un spectacol total în tribune, așa cum mizează și Adrian Mutu.

Ultrașii se gândesc și la meciul retur și chiar speră la o calificare surprinzătoare în play-off-ul Europa League. Imediat după tragere, liderii galeriei dinamoviste au luat decizia de a încerca să închirieze un charter pentru partida de pe San Mames, programată la 3 august.

Dinamoviștii așteaptă un număr mare de fani și în Spania, iar un charther ar fi soluția cea mai bună, în condițiile în care nu există zbor direct din România spre Bilbao, iar o deplasare cu escală presupune oricum un cost foarte mare (în jur de 300 de euro).

Ultrașii ar vrea să plece în ziua meciului și să se întoarcă vineri dimineața în București, la câteva ore după partidă. Așa s-a procedat, de exemplu, la Brugge, în 2006, într-un meci disputat în Cupa UEFA (1-1).

Meciul tur se va disputa pe Arena Naţională pe 27 iulie. Returul va avea loc pe 3 august, în Spania.