• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

FC Salzburg e ca și calificată în grupele UEFA Europa League după ce s-a impus la Ovidiu cu 3-1 și Hagi nu își face mari speranțe pentru returul care se joacă joi seară în Austria, dar speră la un joc bun al echipei sale.

"O să fie un meci frumos. Două echipe bune, cărora le place să atace, care caută golul, să vedem care se va descurca mai bine. Ei s-au descurcat mult mai bine decât noi în România, sperăm ca de această dată să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor, să iasă un meci foarte bun" a declarat Hagi în cadrul unei conferințe de presă.

"Cei de la Salzburg au luat un avantaj foarte mare în meciul tur, dar în fotbal nimic nu este imposibil. Avem şanse mici, minime, dar speranţa mai există. Cu siguranţă o să iasă un meci frumos. Adversarul și-a rezolvat calificarea în proporție de 99 la sută. Mai există unu la sută speranţă şi o să intrăm cu acest gând în teren" a mai declarat "Regele".

Returul dintre FC Salzburg și Viitorul se joacă joi seară, de la ora 20:00 și va fi în format LIVE TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro