• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Ladislau Boloni îl avertizează pe Gică Hagi, în ceea ce privește dubla cu Salzburg, din play-off-ul Europa League. Tehnicianul, care se află în acest moment în Belgia, consideră că Viitorul are șanse mici să treacă de austrieci.

Boloni a urmărit câteva antrenamente ale celor de la Salzburg, pe când se afla în Qatar, și a rămas impresionat de ce a văzut. Fostul selecționer susține că Viitorul ar trebui să se sperie de echipa antrenată de neamțul Marco Rose.

”Eu am urmărit câteva antrenamente în Qatar, când au venit austriecii acolo la pregătire și am avut șansa să particip la antrenamentele lor și la cele ale lui Bayern. A fost o plăcere să vezi antrenamentele lui Salzburg. Se lucrează de o calitate care m-a surprins, chiar dacă nu au ei jucătorii lui Bayern.

Trebuie să ne speriem de echipele astea unde se lucrează deosebit de bine. Pentru mine a fost o plăcere deosebită să-i urmăresc. Dacă așa se lucrează la antrenamente, înseamnă că și jocul lor este foarte bun”, a spus Ladislau Boloni, la Fotbal Club.

De altfel, Salzburg s-a impus cu 5-1 în ultima etapă din Austria, în fața celor de la Admira. Echipa pregătită de Rose vine și ea tot după o eliminare din turul 3 preliminar al Champions League, de unde au fost scoși de Rijeka, echipa românului Florentin Matei, după 1-1 acasă și 0-0 în deplasare.

Viitorul va juca prima manșă acasă, pe 17 august, în timp ce returul va fi pe 24 august, în Austria.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT