• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Fotbalistul echipei Dinamo, Sergiu Hanca, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că va intra pe teren în meciul cu Athletic Bilbao cu un singur gând, acela de a obţine calificarea în play-off-ul Europa League.

Echipa din Ştefan cel Mare are parte de o dublă de foc în drumul spre grupele EL. Puţini cred că echipa lui Contra pot produce surpriza, însă Hanca este extrem de optimist.

"Sunt foarte bucuros că am picat cu Athletic Bilbao (n.r. - în turul 3 preliminar al Europa League) pentru că este un meci în care probabil mulţi visau să joace când erau mici. Chiar dacă este probabil cel mai puternic adversar, este o plăcere să jucăm un astfel de meci şi sunt sigur că împreună vom da totul pentru a provoca surpriza. Eu voi intra cu un singur gând, acela de a ne califica. Dacă ne gândim că vine Bilbao la Bucureşti şi încercăm să facem un meci bun, dar să nu ne calificăm, atunci mai bine nu jucăm. Trebuie să fim concentraţi şi să credem în puterile noastre, pentru că până la urmă jucăm 11 la 11", a spus el.

Echipa de fotbal Dinamo întâlneşte, joi, de la ora 20,30, pe Arena Naţională din Bucureşti, formaţia spaniolă Athletic Bilbao (LIVE-TEXT PE DIGISPORT.RO), într-o partidă contând pentru prima manşă a turului 3 preliminar al Europa League. Partida retur este programată în 3 august, pe stadionul "San Mames" din Bilbao.