Liverpool v Atalanta, UEFA Europa League, Quarter Final, First Leg, Football, Anfield, Liverpool, UK - 11 Apr 2024
Aroganța făcută de Klopp, înainte ca Liverpool să fie umilită de Atalanta
Liverpool v Atalanta, UEFA Europa League, Quarter Final, First Leg, Football, Anfield, Liverpool, UK - 11 Apr 2024
Explicațiile lui Jurgen Klopp, după ce Liverpool a fost umilită de Atalanta în Europa League
West Ham United v Liverpool - Premier League - London Stadium
Foto Imaginile spun totul: ce s-a întâmplat după scandalul lui Klopp cu Salah + Antrenorul a rostit doar câteva cuvinte
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Stirile Digi Sport

Steaua - Rosenborg 0-3. Roș-albaștrii au avut o bară și mai multe ocazii, dar doar o minune îi poate califica

20.08.2015, 10:10

Campioana României, Steaua Bucureşti, a pierdut cu 0-3 pe teren propriu în fața lui Rosenborg, în turul play-off-ului pentru accederea în grupele Europa League, la capătul unui meci pe care a părut să îl aibă în mână.

steaua - rosenborg 0-3
  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Steaua a avut un joc mai clar în prima repriză și prima ocazie a apărut încă din al doilea minut de joc, când Chipciu a trimis slab cu capul, în brațele portarului Hansen, după o centrare superbă a lui Guilherme, respinsă neconvingător de un fundaș al oaspeților.

Sub privirile antrenorului Mirel Rădoi, aflat în tribună ca urmare a deciziei UEFA de a-i interzice prezenţa pe banca tehnică, jucătorii Stelei au continuat să preseze la poarta nordicilor. Filip a șutat periculos din afara careului, dar Hansen a scos în corner (24), Tade a primit la limita offside-ului, dar șutul său puternic a trecut la foarte mică distanță de poartă (29), portarul a scos o minge trimisă spectaculos de Muniru (31), apoi Adi Popa nu a prins ținta cu un șut înșelător. Rosenborg, fără șut pe poartă în prima repriză, a amenințat doar la semi-ocaziile lui Helland (7), Soderlund (15), Midtsjo (36) Mikkelsen (24, 44).

Accidentat la coapsa stângă în finalul primei reprize, algerianul Hamroun nu a mai putut continua jocul, fiind înlocuit la pauză cu Nicușor Stanciu.

Steaua a continuat să atace şi în debutul reprizei a doua, însă cei care au marcat au fost oaspeţii, care au punctat de două ori în decurs de 6 minute, prin Mikkelsen (61) şi Helland (67), la primele șuturi pe poartă. Între goluri, Chipciu a trimis în bară, la una dintre cele mai mari ocazii ale Stelei. Rosenborg a înscris pentru a treia oară în prelungirile partidei, prin căpitanul Mike Jensen (90+3), care a stabilit rezultatul final: 0-3.

Returul play-off-ului Europa League se va juca joia viitoare, pe 27 august. Rosenborg - Steaua se va disputa la Trondheim, la ora 21:00.


Steaua are nevoie de o victorie cu 3-0 pe terenul lui Rosenborg pentru a trimite meciul în prelungiri, sau de o victorie la o diferență de 3 goluri, cu cel puțin 4 goluri înscrise, pentru a merge în grupele Europa League.


LIVE TEXT

Min. 90+7: Fluier final

Min. 90+3: GOOOOL Rosenborg! Jensen duce scorul la 0-3, după un nou atac rapid, care a făcut șah-mat apărarea Stelei. Căpitanului nordicilor i-a fost blocat șutul în prima fază de portarul Cojocaru, dar a revenit și a reușit să trimită în plasă.

Min. 90: De la margine se arată 7 minute de prelungire.

Min. 90:     Cartonaș galben pentru Gabi Iancu, din cauza protestelor la un fault în atac pe care tot el l-a comis.

Min. 89: Schimbare la Rosenborg: iese Soderlund și intră Vilhjalmsson

Min. 88: Ocazie pentru Rosenborg! Mikkelsen a urcat bine stânga, a pătruns în careu după ce a combinat frumos cu un coleg, dar ultima pasă a fost respinsă din careul mic de Toșca, din fața unui atacant al nordicilor.

Min. 79: Ocazie mare pentru Steaua! Tade a primit o centrare lungă de pe stânga și a câșigat duelul la cap în careu, dar a trimis cu puțin alături de poarta norvegienilor.

Min. 76: Modificare și la Rosenborg: iese Helland și intră De Lanlay.

Min. 75: Ultima schimbare la Steaua: iese Alcenat - fundaș dreapta - și intră Gabi Iancu - mijlocaș ofensiv.

Min. 71:     Cartonaș galben pentru Mike Jansen.

Min. 70: Ocazie pentru Steaua! Apărarea lui Rosenborg a bâlbâit mingea în careu la o centrare a lui Stanciu, dintr-un corner de pe stânga. Balonul a ajuns la Tade, la câțiva metri în fața porții, dar mingea trimisă de francez din scurt s-a dus alături de poartă.

Min. 68: Schimbare la Steaua: iese Muniru și intră Tahar.

Min. 67: GOOOOL Rosenborg! Nordicii fac 0-2 prin Helland, care a primit o pasă în dreapta, la limita offside-ului și a șutat la colțul lung, fără ca portarul Cojocaru să poată interveni. A fost al doilea șut pe poartă trimis de nordici.

Min. 66: Schimbare la Rosenborg: iese Midtsjo și intră Konradsen.

Min. 64: Bară pentru Steaua! Cea mai mare ocazie a campioanei României în această seară i-a aparținut lui Chipciu. Căpitanul roș-albaștrilor a primit liber pe stânga, a pătruns în careu și a fentat un adversar, înainte de a șuta la colțul lung. Mingea a lovit stâlpul stâng al porții lui Hansen, apoi a revenit în teren, apoi nordicii au îndepărat pericolul.

Min. 61: GOOOOL Rosenborg! Mikkelsen deschide scorul pentru norvegieni, cu un șut la colțul lung, cu efect, după ce a profitat de o eroare a lui Muniru.

Min. 60: Încă o șansă mare de gol pentru Steaua! Papp a reluat cu capul o centrare venită din cornerul de pe dreapta, dar mingea a trecut cu puțin peste poartă.

Min. 59: Ocazie pentru Steaua! Portarul Hansen a respins cu greu în corner o centrare trimisă de Toșca de pe dreapta, la care mingea a căpătat o traiectorie ciudată și ar fi intrat chiar sub bară!

Min. 58: Portarul Hansen s-a lovit de bară la o fază în care a respins în corner și primește îngrijiri medicale, momente în care jocul este întrerupt.

Min. 56:     Cartonaș galben pentru Soderlung.

Min. 55: Tade cade în careu, în duel cu un fundaș advers, la o fază în care un alt apărător al lui Rosenborg a respins greșit, dar oaspeții au reușit să îndepărteze pericolul, în cele din urmă.

Min. 49: Mingea rămâne cu noroc la Chipciu după două dueluri fizice cu apărătorii adverși, apoi pasează la Stanciu, care aștepta la 20 de metri, în zonă centrală. Șutul cu stângul trimis din prima de noul intrat a fost respins în corner de un fundaș norvegian.

Min. 46: Steaua face prima schimbare: Yugurtha Hamroun nu mai poate continua și iese accidentat. În locul lui intră Nicușor Stanciu.

Min. 46: Începutul reprizei secunde

Min. 45+1: Pauză pe Arena Națională, acolo unde Steaua și Rosenborg sunt la egalitate, scor 0-0.

Min. 45: Hamroun acuză dureri la coapsa dreaptă și pare să fi suferit o întindere. A cerut intervenția medicilor și a ieșit pe margine pentru a primi îngrijiri. Rămâne de văzut dacă va putea relua jocul.

Min. 44: Contraatac periculos al lui Rosenborg, cu Mikkelsen deschis din nou în stânga, dar nordicul nu a reușit să îl dribleze pe Papp, care i-a blocat șutul, iar portarul Cojocaru nu a putut evita cornerul.

Min. 41: Ritm bun pe Arena Națională, unde jocul se mută rapid de la un careu la celălalt. În aceste momente, Rosenborg s-a apropiat periculos pe dreapta, dar faza s-a terminat cu o centrare prin spatele porții.

Min. 36: Șut interesant al lui Midtsjo, din afara careului, dar mingea trimisă cu boltă se duce peste poartă și cade pe plasa porții lui Cojocaru, care nu a avut emoții.

Min. 35: Încă o șansă de gol pentru Steaua! Adi Popa a primit în stânga, lângă tușă, a pătruns în centru și și-a făcut mingea pe șut chiar în marginea careului, dar mingea trimisă cu efect a ocolit cu puțin colțul lung al porții oaspeților.

Min. 31: Încă un șut periculos de la distanță, de această dată trimis de Muniru, pe jos, dar cu puțin alături de țintă.

Min. 29: Cea mai mare ocazie îi aparține Stelei! Chipciu i-a pasat lui Tade la limita offside-ului, francezul a intrat în careu și a șutat frumos, la colțul lung, dar la foarte mică distanță de poartă!

Min. 26: Încă o ocazie pentru Steaua! Muniru a trimis la poartă cu o execuție spectaculoasă, de la 16 metri, dar portarul a respins în lateral cu un plonjon frumos.

Min. 25: Adi Popa a centrat pe jos de pe dreapta, iar Papp a vrut să îl surprindă pe portar cu o reluare cu câlcâiul, la colțul scurt, dar Hansen a fost atent și a prins fără probleme.

Min. 24: Ocazie pentru Steaua! Filip a șutat de la distanță, de la peste 30 de metri, dar portarul a respins în corner cu vârfurile degetelor.

Min. 24: Acțiune de atac în 3 pentru nordici, cu Mikkelsen la primire în stânga. A preluat și a pătruns în careu, dar șutul puternic s-a dus prea înalt.

Min. 21: Steaua a avut o acțiune prelungită de atac, dar oaspeții au rezistat bine, iar Alcenat a fost blocat chiar în careu, apoi norvegienii au respins.

Min. 19: Ocazie pentru Steaua! Adi Popa a centrat de pe dreapta, Hamroun a încercat o reluare extrem de pretențioasă cu călcâiul și i-a mișcat mingea lui Tade. Francezul a trimis apoi cu capul pentru Chipciu, dar apărătorii lui Rosenbirg au respins. Faza se încheie cu un șut puternic, de la distanță, trimis de Muniru din prima, dar pe direcția portarului Hansen, care a prins cu siguranță.

Min. 15: Centrarea din lovitura liberă acordată aproape de linia de fund, ca un corner mai scurt, nu a putut fi reluată în poartă de un atacant al norvegienilor, care a deviat pe lângă poartă.

Min. 14: Rosenborg petrece minute bune în zona din dreapta careului Stelei. Apărarea roș-albaștrilor a respins două centrări, dar Guilherme a comis un fault, în cele din urmă.

Min. 9: Hamroun ajunge în poziție de șut după ce primește mingea dintr-o aruncare de la margine de pe stânga, dar Tade se afla pe direcția mingii și nu s-a putut feri, iar Rosenorg are aut de poartă.

Min. 7: Helland finalizează un atac prelungit al lui Rosenborg cu un șut de la distanță, dar destul de departe de poarta lui Cojocaru.

Min. 5: Rosenborg atacă așezat și înceacă să se apropie cu pase repetate de careul Stelei.

Min. 2: Ocazie pentru Steaua! Campioana României începe bine și deschide jocul în stânga, pentru Guilherme, a cărui centrare din prima nu a putut fi respinsă convingător de fundașul care îl marca pe Tade. Mingea a sărit la Chipciu, dar acesta nu a putut trimite destul de puternic pentru a-i pune probleme portarului Hansen, care a prins cu siguranță.

Min. 1: Fluier de start al meciului dintre Steaua și Rosenborg, din turul play-off-ului pentru accederea în grupele Europa League.

ECHIPELE DE START

Steaua: Cojocaru - Alcenat, Papp, Toşca, Gulherme - Muniru, Filip - Popa, Hamroun, Chipciu (căpitan) - Tade;
Antrenor: Mirel Rădoi.
Rezerve: Niţă - Râpă, Carp, Stanciu, Tahar, Tudorie, Gabriel Iancu;

Rosenborg: Andre Hansen - Svensson, Bjordal, Eyjolfsson, Skjelvik - Jensen (căpitan), Selnaes, Midtsjo - Helland, Soderlund, Mikkelsen;
Antrenor: Kare Ingebrigtsen;
Rezerve: Alexander Hansen - Dorsin, Gamst Pedersen, Stamnestro, Konradsen, Vilhjalmsson, De Lanlay.

Etichete: steaua uel , steaua rosenborg , steaua live text , steaua - rosenborg 0-3 , steaua - rosenborg 0-3 digi sport , steaua - rosenborg 0-3 europa league , steaua - rosenborg 0-3 play-off , steaua - rosenborg 0-3 play-off europa league , steaua - rosenborg 0-3 uel digi sport , steaua - rosenborg 0-3 calificare


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Mp Genova 19/01/2024 - campionato di calcio serie B / Sampdoria-Parma / foto Matteo Papini/Image nella foto: esultanza g
Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
Screenshot 2024-04-26 at 18.36.18
S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia
man
Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă
Screenshot 2024-03-27 at 20.36.16
La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”
ioan-andone
Recomandările redacției
West Ham United v Liverpool - Premier League - London Stadium
Foto Imaginile spun totul: ce s-a întâmplat după scandalul lui Klopp cu Salah + Antrenorul a rostit doar câteva cuvinte

După 12 ani, Adi Popa a dezvăluit câți bani i-a dat Gigi Becali
3.FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-VIITORUL CONSTANTA 4-0,LIGA 1 (18.10.2013)
Video ”Un moment foarte rar”! Gesturile făcute de Mohamed Salah la adresa lui Jurgen Klopp în West Ham - Liverpool
salah klopp
Valentin Mihăilă a marcat pentru Parma și ”Cruciații” sunt tot mai aproape de promovarea în Serie A
Luigi Ferraris stadium, Genoa, Italy, September 03, 2022, Valentin Mihaila (Parma Calcio) celebrates after scoring a goal during Genoa CFC vs Parma Calcio - Italian soccer Serie B match
Citește și
Mesajul lui Jurgen Klopp, la ultimul meci european ca antrenor al lui Liverpool: ”Este o nebunie!”
Atalanta BC v Liverpool FC - UEFA Europa League Jurgen Klopp, head coach of Liverpool FC, gestures towards fans of Atala
Știm semifinalele UEFA Europa League: AC Milan și Liverpool au fost eliminate!
UEFA Europa League Trophy Tour With John O Shea, Aviva Stadium, Dublin 16/4/2024 A view of the Europa League Trophy A vi
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Gigi Becali, în dificultate: „Mă ispitești. Cum să-i spui lui Becali asta? Mai bine bag ștreangul la gât”
Gigi Becali, în dificultate: „Mă ispitești. Cum să-i spui lui Becali asta? Mai bine bag ștreangul la gât”
Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia
Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia
Michael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”
Michael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”
Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”
Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
Cine a fost principele Transilvaniei ce a vrut să unească Țările Române? Ce era„planul dacic”?
Cine a fost principele Transilvaniei ce a vrut să unească Țările Române? Ce era„planul dacic”?
Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie
Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie
Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme
Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme
Peste cine poate da Corvinul Hunedoara în primul tur preliminar din Europa League! Variantele ”horror”
FOTBAL: CS CORVINUL 1921 HUNEDOARA - FC VOLUNTARI, CUPA ROMANIEI BETANO - SEMIFINALA (17.04.2024)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”
Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”
Digi World
Cum arată o zi din viața antreprenorului care vrea să devină adevăratul Benjamin Button. Ia 100 de suplimente pe zi și-și mănâncă cina la 11 dimineața
Cum arată o zi din viața antreprenorului care vrea să devină adevăratul Benjamin Button. Ia 100 de suplimente pe zi și-și mănâncă cina la 11 dimineața
Digi Animal World
Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale
Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale