• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Lazio Roma, echipa la care evoluează românul Ştefan Radu, riscă să fie exclusă din cupele europene, din cauza scandărilor rasiste ale fanilor săi din timpul meciului de Europa League cu Sparta Praga, disputat joi şi încheiat la egalitate, scor 1-1.

Arbitrul partidei de la Praga a decis să întrerupă jocul în prima repriză, timp de un minut, pentru ca organizatorii să-i avertizeze pe suporterii italieni să înceteze scandările rasiste la adresa jucătorului de culoare Costa Nhamoinesu, născut în Zimbabwe.

Vineri, UEFA a anunţat că va judeca acest caz, iar clubul Lazio este acuzat de "comportament rasist, cântece ilicite şi afişarea unui banner cu un mesaj ofensator".

Cazul va fi analizat pe 22 martie, la Nyon, iar Lazio este în postura de club recidivist. În ultimii ani, gruparea din capitala Italiei a disputat mai multe meciuri europene cu porţile închise, tot din cauza scandărilor rasiste ale propriilor fani.

Formaţia biancocelesta a fost sancţionată şi în Serie A TIM. În luna februarie, Lazio a fost amendată cu 50.000 de euro şi a primit o suspendare parţială a stadionului pentru două meciuri, după scandările rasiste ale fanilor la adresa lui Kalidou Koulibaly, fundaşul celor de la Napoli.