• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Meciul dintre Konyaspor şi Olympique Marseille (1-1) a avut un final dramatic, care l-a avut ca erou negativ pe fostul jucător al Stelei, Wilfred Moke. Fundaşul de 29 de ani şi-a înscris un autogol, în momentul în care echipa lui juca în superioritate numerică.

Turcii conduceau cu 1-0, după un gol înscris în minutul 82 de Skubic, dar Moke a deviat nefericit în propria poartă o minge centrată de pe partea stângă şi a schimbat total calculele calificării. Autogolul a venit în al treilea minut de prelungiri.

VEZI AICI AUTOGOLUL LUI MOKE

Dacă scorul ar fi rămas 1-0 pentru Konyaspor, turcii ar fi urcat pe locul 2, cu 7 puncte, în timp ce Marseille ar fi coborât pe locul 3, cu 6 puncte.

În acest moment, cu o singură etapă rămasă de disputat din Grupa I, Salzburg are 11 puncte şi e urmată de OM (7 puncte), Konyaspor (5 puncte) şi Guimaraes (4 puncte).

Ţinând cont că Marseille s-a impus în meciul tur şi are avantajul meciurilor directe, Konyaspor se poate califica în şaisprezecimi după un singur scenariu: să se impună pe terenul lui Guimaraes, iar Marseille să piardă pe Velodrome, cu Salzburg.