• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

FCSB a câștigat primul său meci din Grupa G a Europa League, contra celor de la Viktoria Plzen, scor 3-0, grație golurilor marcate de Budescu (de două ori) și Alibec. Faza de la golul al doilea marcat de Budescu a fost îndelung lăudată, mai ales că a fost precedată de un assist excelent al lui Denis.

Prestațiile celor doi fotbaliști, pentru care Gigi Becali a plătit 2.750.000 de euro, erau așteptate, așa că marele câștig al roș-albaștrilor după acest meci european este Dragoș Nedelcu (20 de ani). De felul în care s-a mișcat fostul mijlocaș al celor de la Viitorul au fost mulțumiți atât steliștii, cât și alți oameni din fotbal.

”Mi-a plăcut foarte mult Nedelcu. Este în crestere, parcă joacă de cel puțin un an la Steaua, verticalizează jocul, lucru care ce se vede rar în fotbalul de azi.

E clar că e mai sigur pe el, atunci când joacă alături de Pintilii, dar se vede că ăsta e postul lui, la închidere. De ce e mai sigur pe el? Pentru că Pintilii face presing mai bun decât Nedelcu, si astfel Dragoș are siguranța că atunci când dă pasă, recuperează cineva lânga el, în caz de eroare.

Și Planic a surprins plăcut, a evoluat excelent în acest meci. Deci, pentru început e bine, a trecut testul”, a spus Florin Bratu, selecționerul naționalei României U18, prezent în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Dependența din joc a lui Nedelcu față de Pintilii a fost sesizată și de Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB.

”Nedelcu a jucat bine cu Plzen, dar mai are nevoie de forță, dar și de alte lucruri. Este și normal pentru că trebuie să se acomodoze în cadrul echipei.

Norocul lui este că-l are pe Pintilii lângă el, un jucător cu mare experiență, care l-a ajutat în multe faze, mai ales în prima repriză când a fost dezorientat în start de meci. Dar, apoi și-a revenit și are capacitate”, a spus Duckadam, prezent în cadrul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1.