• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Mihai Neşu se bucură pentru rezultatele bune pe care fostul său coleg, Nicolae Dică, le are la FCSB şi consideră că roş-albaştrii au obţinut o performanţă foarte mare prin calificarea în 16-imile de finală ale Europa League, în contextul situaţiei din fotbalul românesc.

"Văzând care e situaţia fotbalului românesc în prezent, e o mare performanţă ceea ce au reuşit steliştii anul ăsta. Sper să meargă cât mai departe", a declarat Neşu, într-un interviu acordat ÎN EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport.

"Eu nu prea urmăresc aşa mult fotbal, dar la Steaua încă mă mai uit. Le urmăresc aproape toate meciurile şi sunt foarte bucuros pentru Nicolae Dică şi pentru performanţele pe care le-a obţinut. Le ţin pumnii să-şi îndeplinească toate obiectivele stabilite în acest an", a mai spus Neşu.

Vicecampioana, deja calificată, îşi poate asigura şi locul 1 în grupa G, printr-o remiză în Cehia, cu Viktoria Plzen. Un rezultat pe care roş-albaştrii îl pot obţine, crede fostul lor jucător.

"E greu de dat un pronostic, pentru că Steaua mereu rulează jucători, e calificată, iar Plzen e o echipă în formă anul ăsta, deşi a avut mereu probleme cu echipele din România. Eu sper să nu piardă", a spus Neşu.

Partida dintre Viktoria Plzen și FCSB se va disputa joi, 23 noiembrie, de la ora 20:00, și va putea fi urmărită în format live text pe digisport.ro și m.digisport.ro.