• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (ACUM, pe Digi Sport 2) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (ACUM, pe Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (ACUM, Digi Sport 3)

FCSB - Hapoel Be'er Sheva 1-1. Echipa lui Nicolae Dică ar fi trebuit să primească o lovitură de la 11 metri, în debutul reprizei secunde a meciului cu Hapoel Be'er Sheva. Elo a respins mingea cu mâna de pe linia porții și ar fi trebuit să fie și eliminat!

Faza din minutul 52 a pornit de la extraordinarul Teixeira, intrat chiar la pauză, în locul lui Man. Portughezul a driblat frumos în stânga atacului bucureștean și a creat o copleșitoare superioritate numerică. Mingea a trecut și pe la Coman, care a pasat mai departe la Budescu, în careu.

Mijlocașul ofensiv a culcat portarul la pământ cu un dribling necruțător, înainte să șuteze. Fundașul dreapta Dor Elo a intervenit și a scos mingea cu mâna stângă chiar din fața liniei porții, în fața arbitrului adițional, care nu i-a semnalat nimic centralului Haliz Ozkahya.

Dacă brigada din Turcia ar fi văzut infracțiunea, ar fi fost clar lovitură de la 11 metri și eliminare pentru jucătorul oaspeților. Elo ar fi meritat direct cartonașul roșu. Chiar dacă centralul ar fi ales o soluție mai blândă, cartonașul galben, tot ar fi fost eliminat, pentru că avea avertisment încă din minutul 6, pentru un fault tare comis în tușă asupra lui Junior Morais.

Scorul era deja 1-1, stabilit încă din prima repriză și tabela avea să arate la fel și la finalul meciului, consfințind calificarea vicecampioanei României în 16-imile de finală ale Europa League.