• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Nicolae Dică și-a dus jucătorii la mall, în ziua meciului care le poate aduce calificarea în primăvara europeană, din punct de vedere matematic. FCSB va întâlni în această seară pe Hapoel Be'er Sheva. Meciul se va juca pe Arena Națională și va începe de la ora 22:05.

După ce aseară au fost împreună la film, Budescu&Co au mers în această dimineață într-un mall din capitală. Dacă unii dintre jucătorii lui Dică au ales biliardul, alții au preferat să servească o cafea sau un suc în cafenelele din respectiva locație sau chiar să viziteze magazinele.

După programul de relaxare, jucătorii FCSB au luat masa de prânz, iar apoi s-au bagat la odihnă. În jurul orei 18:00, înaintea meciului, va avea loc ședința tehnică în care Dică va anunța primul 11 pe care-l va folosi cu Be'er Sheva.

Totuși, echipa de start nu va mai fi o surpriză nici pentru suporteri, nici pentru jucători: finanțatorul echipei, Gigi Becali, a anunțat deja primul 11 pe care tehnicianul de 37 de ani se gândește să-l trimită în teren. Este vorba de: Niță - Enache, Bălașa, Larie, Morais - Pintilii, Filip - Man, Budescu, Coman - Alibec.

În altă ordine de idei, cum meciul se dispută la o oră târzie, oficialii FCSB au luat legătura cu RATB pentru a prelungi orarul transportului în comun, astfel că mijloacele de transport din jurul Arenei Naționale vor avea un program prelungit.

Partida dintre FCSB și Hapoel Be'er Sheva se va disputa joi, de la ora 22:05, pe Arena Națională. Meciul va putea fi urmărit în format live text pe digisport.ro și m.digisport.ro.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT