• Campionatul European U21: Italia - Germania (sâmbătă, 24.06, ora 21:45, Digi Sport 1) şi Cehia - Danemarca (sâmbătă, 24.06, ora 21:45, Digi Sport 2)
  • F1: Cursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului (duminică, 25.06, ora 16:00, Digi Sport 1)

Wayne Rooney a devenit golgheter absolut al echipei engleze de fotbal Manchester United în cupele europene, cu 39 de goluri, după ce a marcat un gol în meciul cu Feyenoord Rotterdam (4-0) din grupele Europa League.

Rooney l-a depăşit cu un gol în clasamentul golgheterilor lui United din cupele europene pe olandezul Ruud van Nistelrooy.

Internaţionalul englez este acum la un singur gol distanţă de recordul legendarului Bobby Charlton (249) la numărul golurilor marcate în tricoul lui Manchester United.

Nu doar Rooney a fost la înălţime în disputa cu Feynoord. Ibrahimovic a fost la propriu peste toţi ceilalţi adversari, oferind imaginea zilei (foto sus). Suedezul nu a marcat, însă a contribuit cu două assisturi la golurile "diavolilor".

Cu succesul în faţa olandezilor, United ocupă locul 2 în grupa A, la o lungime de liderul Fenerbahce, şi are nevoie doar de o remiză în ultimul joc cu Zaria Lugansk (Ucraina) pentru a se califica în următoarea fază.