• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (ACUM, DigiSport 2) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Nicolae Stanciu a găsit prilejul perfect să strălucească pentru Anderlecht. În tribunele stadionului Constant Vanden Stock au fost aseară reprezentanţii a 10 echipe importante de pe Bătrânul Continent.

Belgia a devenit în ultimii ani un izvor nesecat de talente, cu mici excepţii toate formaţiile puternice din Vest având în componenţă măcar un jucător care visează la naţionala lui Roberto Martínez.

Ca atare, orice meci al formaţiilor de top din Belgia atrag ca un magnet, scouteri din toată lumea fiind cu ochii pe fotbaliştii cu potenţial. Deşi scouterii lui Everton, WBA, Sunderland, West Ham, Dortmund, Leipzig, Leverkusen, Atalanta sau Milan au venit în principal pentru Tielemans (puştiul care, la 19 ani, a strâns deja 150 de selecţii în prima echipă a lui Anderlecht - 23 de goluri, 18 assisturi -), în prima repriză toată atenţia a fost monopolizată de Stanciu.

Românul a reuşit o dublă şi a încântat prin pasele sale, astfel că, dacă o ţine pe aceeaşi linie, poate spera ca la finalul sezonului să facă pasul spre o formaţie şi mai mare. Cu siguranţă că, graţie prestaţiei de aseară, internaţionalul nostru a intrat pe radarul unor formaţii, astfel că depinde doar de el să îşi păstreze această formă.