• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Astra revine în grupele UEFA Europa League, iar joi o va întâlni la București pe Austria Viena, LIVE TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro, de la ora 20:00. Marius Șumudică este realist și nu se așteaptă la o asistență numeroasă în duelul cu austriecii. Mai mult, tehnicianul a avut puterea să glumească pe seama acestui aspect.

"Probabil vor veni prietenii noștri, ai lui Nico, Săpunaru, alții curioși, dar nu cred că vor fi mai mult de 3.000 - 4.000 de oameni la meci. M-aș bucura să vină mai mulți! Noroc că sunt scaunele pictate și o să zică lumea că sunt mai mulți oameni în tribune", a spus Șumudică, completat de Florin Lovin: "Mă doare absenteismul acesta de la meciuri, cu Steaua au venit 4.000 de oameni, iar acesta este un mare semn de întrebare".

Cât despre meciul cu Austria Viena, Marius Șumudică este încântat că va putea sta iar pe bancă tehnică. "Între mine și jucători este o simbioză, o relație aparte. Cred că suntem făcuți unii pentru ceilalți. Revin alături de jucători, este un pas important, după două luni de inactivitate", a afirmat tehnicianul campioanei României. "Arătăm altfel cu Șumi pe bancă! Cristi Petre ne-a recunoscut că munca de principal este altceva. Șumi știe să motiveze echipa, să creeze conflicte și să scoată maximum din noi", și-a lăudat Lovin antrenorul.

La 34 de ani, Florin Lovin are șansa să joace iar în grupele unei competiții europene. "E un privilegiu pentru mine, deoarece nu credeam că pot să mai ating un astfel de obiectiv. După dubla cu West Ham, am dovedit că suntem o echipă bună a campionatului. Roma este favorita grupei, iar celelalte 3 echipe sunt cam de același nivel, în fiecare meci vor fi 50-50% șanse".

Alibec, singurul semn de întrebare!

Denis Alibec a acuzat o suprasolicitare musculară, el fiind folosit foarte mult în ultima perioadă, după accidentarea de la Euro. Alibec a adunat deja 210 minute în Liga 1, fiind integralist în partidele cu Voluntari și Steaua, însă Marius Șumudică nu știe dacă îl poate titulariza pe acesta cu Austria Viena.

"Nu sunt probleme de lot! Alibec probleme de încărcătură la musculatură, am decis să-l menajez puțin. A făcut doar stretching și puțină mobilitate. Dacă vor fi probleme, nu va intra în primii 11".