• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Adversara Astrei din UEFA Europa League, Austria Viena, are pe bancă un antrenor cu un CV impresionant. Thorsten Fink a cucerit două titluri cu FC Basel și a ridicat Cupa Elveției, în 2010. În perioada în care a evoluat pentru Bayern, neamțul a câștigat UEFA Champions League și 4 titluri în Bundesliga. Ajuns la 48 de ani, Fink a pregătit în cel mai mic detaliu disputa cu Marius Șumudică.

"Eu cunosc foarte multe lucruri, am urmărit rezumate cu meciurile Astrei. Ştiu că este o echipă experimentată, care a făcut multe rezultate bune în calificări. Sunt la curent şi cu faptul că, în campionat, nu se descurcă atât de bine în acest moment. Fiecare meci din Europa League este unul dificil. Orice echipă care a ajuns aici este una de calitate", a spus Fink, la sosirea în România.

Fink vede cu ochi buni mutarea meciului pe Arena Națională. "Pentru noi este mai bine că rămânem aici, în Bucureşti. Nu avem o deplasare lungă în ziua meciului. Şi gazonul este mai bun, l-am văzut pe cel de la Giurgiu şi este mai bine că jucăm aici".

Austria Viena este neînvinsă în ultimele 5 dispute oficiale. Austriecii au surprins la antrenamentul oficial și au permis accesul jurnaliștilor pe tot parcursul ședinței de pregătire, care nu a fost însă una tactică.