• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Delegația Stelei a plecat miercuri dimineață spre Turcia, acolo unde joi seară roș-albaștrii vor da peste Osmanlispor în primul lor meci din Grupa L din Europa League, ora 22:00, ÎN DIRECT la ProTV.

Echipa lui Laurențiu Reghecampf este mult schimbată față de anul trecut, dar asta nu-i împiedică pe oficialii echipei să spere la primăvara europeană.

”Vom aborda partida de la Ankara cu speranța că vom face un meci bun și chiar că vom obține un rezultat pe măsură, pentru că echipa este compusă din jucători de valoare. Este adevărat că nu este omogenă, pentru că a fost schimbată de multe ori, dar în aceeași măsură un meci de talia asta va mobiliza altfel întreaga echipă”, a spus Valeriu Argăseală, președintele executiv al Stelei.

Chestionat care echipă, dintre Steaua și Astra, are șanse mai mari de calificare în primăvara Europa League, Argăseală a replicat:

”Nu-mi dau seama, dar după cum ați văzut jocul pe care l-am avut noi și ați văzut că au fost meciuri din trei în trei zile, câștigate toate, eu cred că șansele sunt mai mari din partea Stelei”, a mai spus oficialul Stelei. 

Lotul deplasat de Steaua în Turcia

Portari: Fl. Niță, Stăncioiu
Fundași: Enache, Tamas, Toșca, Mitrea, Simion.
Mijlocași: Adi Popa, Jakolis, Moke, Bourceanu, Muniru, De Amorim, Boldrin, Aganovic, Achim, Ovidiu Popescu.
Atacanți: Golubovic, Fl. Tănase, Tudorie.
Dennis Man (18 ani), care nu e pe lista UEFA, a făcut totuși deplasarea în Turcia.

Echipa posibilă a Stelei pentru meciul cu Osmanlispor

STEAUA: Fl. Niță - Enache, Tamaș, Toșca, Mitrea - Moke, Bourceanu - Adi Popa, Boldrin, Fl. Tănase - Golubovic.