• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Steaua se pregăteşte de debutul în acest sezon de Europa League. Vicecampioana o va înfrunta, în deplasare, pe Osmanlispor, iar "roş-albaştrii" pornesc cu şansa a doua la câştigarea meciului, cel puţin în opinia bookmakerilor.

Casele de pariuri oferă cote între 3,60 şi 3,80 pentru un succes al Stelei, ceea ce înseamnă că Osmanlispor e favorită clară, având cota la victorie între 2 şi 2.15.

Asta înseamnă că dacă un jucător pariază 100 de lei pe un debut victorios al românilor poate câştiga între 360 şi 380 de lei. În cazul în care plasează 100 de lei pe gazde, câştigul e de 200 de lei.

În cazul Astrei, situaţia este mult mai echilibrată. Campioana este favorită (2.60), Austria Viena are o cotă de 2.70 pentru un succes, iar egalul este recompensat cu o cota de 3.20. 

Pentru Osmanlispor evoluează foştii stelişti Rusescu şi Szukala, însă doar primul este trecut pe lista UEFA. Echipa din Ankara a câştigat cu 2-0 în ultima etapă, pe terenul lui Trabzonspor, iar Rusescu a marcat ultimul gol.

Partida va fi arbitrată de germanul Tobias Welz, care nu a condus în ultimul an niciun meci internaţional oficial.

Partida dintre Osmanlispor şi Steaua se dispută joi, de la ora 22:00, şi poate fi urmărită în format LIVE TEXT pe digisport.ro.

Partida dintre Astra şi Austria Viena se va disputa pe Arena Naţională, joi, de la ora 20:00, LIVE TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro!