• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

VIDEO Roma - Astra 4-0. Campioana României a suferit una dintre cele mai severe înfrângeri în Europa, după un meci în care nu a avut nicio şansă pe Stadio Olimpico în faţa lui Totti şi compania.

La finalul partidei, într-o conferinţă de presă, Marius Şumudică a recunoscut superioritatea "giallorossilor" şi a admis că Francesco Totti este cel mai bun jucător pe care l-a întâlnit în carieră.

"Nu am prea multe de spus după această partidă. A fost o diferenţă imensă între cele două echipe. Suntem o echipă mică, nu una mare. Ştiam că Roma joacă foarte bine pe teren propriu. În prima repriză am încercat să micşorăm spaţiile şi nu au avut prea multe ocazii de gol.

În repriza secundă, am schimbat sistemul şi am jucat cu patru fundaşi, iar Roma a avut spaţii mai mari, ajungând să aibă multe ocazii de gol. Am avut şi noi câteva şanse, dar niciun atacant nu a ajuns faţă în faţă cu portarul.

Totti e cel mai bun jucător pe care l-am întâlnit vreodată în carieră. Aveam impresia că e pe PlayStation. Am mai jucat în Europa contra Interului cu 4 ani în urmă. Şi ei aveau jucători buni, dar niciunul ca Totti. Jos pălăria în faţa lui", a declarat Şumudică.

Astra Giurgiu a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 4-0 (2-0), de AS Roma, în etapa a doua a grupei E din Europa League. Au marcat Strootman ’15, Fazio ‘45+2, Fabricio ’47 (autogol) şi Salah ‘55.