• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Bogdan Stancu și Iasmin Latovlevici au rămas pentru a cincea oară în acest sezon fără antrenor, Yilmaz Vural fiind demis de pe banca lui Genclerbirligi după doar șase zile de când fusese instalat. Un fost internațional turc e favorit să preia gruparea din Ankara.

Yilmaz Vural, 62 de ani, a rezistat doar 6 zile în post până la meciul de luni, în care Genclerbirligi a fost învinsă în deplasare de Eskisehirspor cu 2-0. Stancu și Latovlevici au fost integraliști în disputa de luni seara. Echipa turcă ocupă locul 16, antepenultimul, cu 13 puncte din 17 meciuri. Vural este al cincelea antrenor demis de preşedintele clubului din Ankara, Ilhan Cavcav. De când a preluat clubul în 1981, Cavcav a demis 51 de antrenori diferiţi.

Presa turcă relatează că Vural a fost demis pentru că a solicitat transferul unor jucători în mercato de iarnă, solicitare respinsă de Cavcav. E interesant că Vural nu e cel mai rapid demis tehnician al lui Genclerbirligi în acest sezon. Predecesorul său, Fuat Capa, a semnat contractul și a fost demis ulterior după doar 4 ore, fără să apuce să conducă vreun antrenament.

Ziarele din Turcia scriu că Stancu și Latovlevici l-ar putea avea ca antrenor pe Sergen Yalcin, 43 de ani, fostul internațional turc negociind preluarea formației din capitală.