• Liga 1: CFR - FCSB (joi, 21:00, Digi Sport 1) şi FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga: Real Madrid - Betis (miercuri, ora 23:00, Digi Sport 2) 

UPDATE Duminică, 15 noiembrie. Thiago Alcantara (24 de ani) a publicat un mesaj liniștitor, pe rețelele de socializare, în care a spus când estimează că va reveni pe gazon.

Mijlocașul celor de la Bayern Munchen este încrezător că într-o lună va fi din nou apt de joc.

”Din fericire, nu voi lipsi doar câteva săptămâni”, a scris Alcantara.


Thiago Alcantara este fără îndoială unul dintre cei mai ghinionişti jucători din lume. Mijlocaşul lui Bayern s-a accidentat din nou, în amicalul Spaniei cu Anglia.

Bayern a fost în ultimul sezon şi jumătate un adevărat "spital", Guardiola plângându-se în numeroase rânduri de absenţele de marcă din lot. Când lucrurile păreau să se îndrepte în direcţia dorită, în acest moment bavarezii având puţine absenţe, staff-ul medical al nemţilor va fi pus la lucru.

Considerat de Pep unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei, Thiago Alcantara a suferit o accidentare, în meciul de pregătire din această seară, cu Anglia. După 26 de minute, mijlocaşul a făcut semn spre banca de rezerve că nu mai poate continua, deşi nu a suferit niciun fault dur. Din câte se pare, este vorba de o problemă musculară, dar pe twitter s-a lansat şi varianta unei accidentări la genunchi. Cert e că fotbalistul nu a mai putut continua, fiind înlocuit de Cazorla.

Vezi mai jos imaginile