• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Ionuț Neagu și-a reziliat în această vară contractul cu Karabukspor, echipa la care se afla din 2015. Mijlocașul de 27 de ani, triplu campion în Liga 1, a fost inițial împrumutat de către FCSB în Turcia, urmând ca apoi să fie cumpărat definitiv. Neagu nu a reușit însă să se impună și a fost împrumutat în Cipru.

”A fost o experiență plăcută, chiar dacă nu am jucat pre mult. Am întâlnit o altă civilizație, cu o altă gândire și sper că am acumulat ceva pozitiv din această experiență.

Am ceva oferte de afară, dar momentan nu am semnat. Din țară nu am vorbit cu nimeni. Aș vrea să semnez cu o echipă la care să-mi regăsesc ritmul de joc”, a declarat Ionuț Neagu pentru digisport.ro.

Alături de Neagu, un alt român și-a reziliat contractul cu Karabukspor, este vorba despre Marius Alexe, și el împrumutat în ultima parte a sezonului precedent. Fostul dinamovist a ajuns în Turcia tot în 2015.

35 de meciuri, 8 goluri și 3 pase de gol are Alexe pentru Karabukspor.

450.000 de euro este cota de piață a lui Alexe, conform transfermarkt.com.

Pentru echipa din Turcia mai evoluează încă 6 jucători din România. Este vorba despre Valerică Găman, Paul Papp, Iasmin Latovlevici, Cristi Tănase, Gabi Torje și Gicu Grozav.

Neagu a vorbit și despre campionatul intern și susține că a fost impresionat în acest debut de sezon de CFR, pe care o vede principala favorită la titlu, alături de fosta sa echipă.

”Din ce am mai urmărit, în Liga 1 CFR mi se pare o echipă foarte puternică. Cred că ei și cu Steaua sunt favoriți la titlu”, susține Neagu.

3 titluri de campion al României are Neagu în palmares, două cu FCSB și unul cu Oțelul.

28 de meciuri și 5 pase de gol are Neagu în tricoul roș-albaștrilor.

10 meciuri a evoluat Neagu pentru Karabukspor.

200.000 de euro este cota de piață a lui Neagu, conform transfermarkt.com.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT