• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

După despărţirea de Voluntari, Mihai Costea nu a rămas prea mult fără echipă. Fostul jucător al Craiovei şi al Stelei a parafat un contract pe două sezoane cu formaţia din Emiratele Arabe Unite care astă-vară a jucat la Bucureşti cu Rapid (1-1) şi cu Steaua (0-1). Al Ittihad Kalba, formaţie din liga secundă care speră să promove la finalul campionatului, l-a dorit pe Mihai şi în vară, când s-a pregătit în România, dar transferul nu s-a mai facut.

În vârstă de 27 de ani, Costea speră să facă uitate toate problemele prin care a trecut, totul culminând cu rezilierea contractului la Voluntari după ce a fost fotografiat într-o casă de pariuri, lucru interzis de regulament.

Cota sa de piață este foarte jos acum, doar 100.000 de euro, după ce în 2010 siteul de specialitate transfermarkt.de scrie că ar valora 1,5 milioane de euro. Cei patru ani petrecuţi la Steaua au însemnat un adevărat calvar pentru Mihai. Exilat aproape complet în ultimii doi ani, Costea jr a adunat 55 de partide pentru echipa roş-albastră din 2011 până în vara lui 2015, când a fost declarat liber de contract şi a ajuns la Voluntari.

În acest campionat, Mihai Costea a evoluat în 9 meciuri pentru FC Voluntari. Au fost 7 în prima divizie, unu în Cupa Ligii şi unu în Cupa României. A reuşit o pasă de gol.

27 de ani are Mihai Costea