• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Claudiu Keșeru este tot mai departe de FCSB. Aflat în dizgrație la Ludogorets, atacantul român a stârnit interes și în China, acolo de unde a venit o ofertă de ultimă oră.

Keșeru (31 de ani pe 2 decembrie) intrase "pe radarul" lui Gigi Becali, care a fost alertat de presă, deși nu se gândea la posibilitatea de a-l readuce în România, dar salariul vârfului este prea mare, chiar și pentru vicecampioana Ligii 1.

În prezent, Claudiu câştigă în jur de 600.000 de euro la campioana Bulgariei şi îşi doreşte, firesc, o remuneraţie şi mai mare. Nici nu ar avea cum altfel, având în vedere că e un fotbalist pe val, care se va transfera din postura de jucător liber de contract.

Presa din Bulgaria anunță că un club din China a pornit pe urmele lui Keșeru, iar echipele din noul "El Dorado" al fotbaliștilor au posibilitățile financiare să îi satisfacă pretențiile internaționalului român care a fost în lotul naționalei la toate cele 4 meciuri ale lui Cosmin Contra ca selecționer (a și jucat în 3 dintre ele - cele două oficiale cu Kazahstan și Danemarca și la amicalul cu Turcia).

Internaționalul român a ajuns la Ludogorets în vara lui 2015, cumpărat pentru 1 milion de euro de la Al Gharafa.

4 milioane de euro este cota lui Keşeru, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT