• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Luiz Adriano va fi antrenat de Dan Petrescu la Jiangsu Suning. Atacantul brazilian de 28 de ani a ajuns astăzi în China, unde s-a pozat deja cu fularul viitoarei sale echipe.

După doar jumătate de an la AC Milan, fostul jucător al lui Lucescu de la Şahtior a ales banii asiaticilor. Luiz Adriano nu s-a adaptat la "diavoli", care plătiseră pentru semnătura sa 8 milioane de euro (era în ultimele şase luni de contract şi ucrainenii au acceptat să se despartă de el la o sumă mult sub cota sa de piaţă) şi a decis că cei 8 milioane de euro anual oferiţi de Jiangsu Suning sunt argumente suficiente pentru a renunţa la fotbalul mare.

Formaţia italiană nu poate fi altfel decât mulţumită, la rândul ei, urmând a primi 14 milioane de euro în schimbul atacantului. Cu banii obţinuţi pe Luiz Adriano, oficialii rossoneri vor încerca să aducă întăriri în linia de mijloc. Principala ţintă a conducerii lui AC Milan este belgianul Axel Witsel, de la Zenit, jucător dorit şi în vară.

Luiz Adriano li se alătură altor fotbalişti brazilieni care au luat drumul Asiei, momiţi de salariile impresionante acordate: Renato Augusto, Jadson, Robinho, Ricardo Goulart şi Diego Tardelli.