• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Mircea Lucescu, antrenorul lui Şahtior Doneţk, a declarat că Alex Teixeira, jucător dorit în campionatul Angliei, valorează 50 de milioane de euro, anunţă site-ul FourFourTwo.

Alex Teixeira (26 de ani), mijlocaşul brazilian al echipei Şahtior Doneţk, a marcat 22 de goluri în 15 meciuri, în acest sezon, şi este dorit în Premier League, de Liverpool şi Chelsea.

"Teixeira valorează 50 de milioane de euro. Este incredibil, foarte rapid şi are o tehnică excelentă. Teixeira poate fi la acelaşi nivel cu Angel Di Maria, de la Paris Saint-Germain, sau chiar mai bun decât el. Teixeira nu se accidentează şi devine din ce în ce mai bun în fiecare an", a declarat Mircea Lucescu, antrenorul liderului din Ucraina.

Tehnicianul român nu vrea să-l forţeze pe Teixeira să rămână la Şahtior, împotriva voinţei jucătorului brazilian. "Preşedintele clubului ştie când este momentul ca Teixeira să plece. Jucătorul vrea să evolueze într-un campionat mai mare", a mai adăugat Lucescu.

Şahtior Doneţk se află într-un turneu de pregătire în Statele Unite ale Americii.