• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Mircea Lucescu a fost invitat special la meciul în care echipa antrenată de fiul Răzvan, PAOK, a învins-o pe Atromitos cu 2-1 și, în urma căruia, a egalat-o pe AEK Atena, echipa de pe primul loc, la numărul de puncte.

La finalul meciului, Mircea și Răzvan Lucescu s-au fotografiat în vestiarul lui PAOK, alături de ceilalți membri din staff-ul tehnic al echipei din Salonic.

Mircea Lucescu a putut intra la meci, abia după ce a fost trecut pe o listă specială, întrucât meciul s-a jucat fără spectatori.

Vom avea un oaspete extrem de important în seara aceasta, în Toumba. Bine ai venit, Boss!” au titrat grecii pe social media, referindu-se la Mircea Lucescu, selecționerul Turciei.

La o zi după partida câștigată în fața lui Atromitos, cei doi s-au întors în țară, pentru a-și vedea strănepotul (în cazul lui Mircea Lucescu), respectiv nepotul (în cazul lui Răzvan Lucescu).

Pe 17 noiembrie, Maria Luiza, sau Marilu, așa cum o știu prietenii și apropiații, fiica de 26 de ani a lui Răzvan Lucescu, a născut un băiat. Astfel, antrenorul lui POAK a devenit bunic la doar 48 de ani, în timp ce Mircea Lucescu (72 de ani) e străbunic. Fata lui Răzvan Lucescu este căsătorită cu fiul unui diplomat.

Celălalt copil al lui Răzvan, Matei, este și el căsătorit cu Ioana, fiica politicianului Tudor Barbu. Cununia a avut loc anul trecut și sunt șanse mari ca în viitorul apropiat Mircea Lucescu să mai primească un strănepot.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT