• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Cosmin Olăroiu (48 de ani) nu se grăbește să antreneze după ce a fost demis de la Al Ahli Dubai. Imediat cum au aflat că este liber, șeicii de la Al Ahli Jeddah, grupare din Arabia Saudită, l-au contactat pe român, dar acesta a declinat oferta, din motive financiare.

Potrivit jurnaliștilor de la arriyadiah.com, Olăroiu a solicitat un salariu anual de 4,5 milioane de euro, moment în care șeicii au stopat discuțiile. În plus, acceași sursă susține faptul că fostul antrenor al Stelei a solicitat și o sumă de bani în cazul în care va fi demis și nu-și va putea duce contractul la bun sfârșit.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Olăroiu nu se grăbește să semneze un nou contract, convins fiind că va primi, în curând, și o ofertă de nerefuzat. Tot din lumea arabă se zvonește și faptul că tehnicianul român ar fi în cărți pentru a prelua selecționata Australiei, calificată la Cupa Mondială din Rusia 2018.

Tehnicianul român se afla pe banca formaţiei din Emiratele Arabe Unite din 2013, iar în această perioadă a cucerit două titluri, două Cupe ale Ligii, 3 Supercupe şi a fost finalist în Liga Campionilor Asiei.

6,5 milioane de euro era salariu anual al lui Cosmin Olăroiu la Shabab Al Ahli Dubai, potrivit contractului semnat în septembrie.