• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Probleme pentru Mircea Lucescu, care, din cauza restricțiilor impuse de guvernul de la Kiev, ar avea blocate în conturile din Ucraina aproximativ 20 de milioane de euro.

Plătit regește de Rinat Ahmetov în cei 11 ani de colaborare - acum are un salariu de aproximativ 3,5 milioane de euro/an -, tehnicianul român de 70 de ani s-ar confrunta cu o situație ingrată. Potrivit publicației Haberi Yakala, Lucescu ar avea în conturile din băncile din Ucraina o sumă impresionantă (20 de milioane de euro), însă aceasta este blocată. Concret, din cauza conflictelor izbucnite, guvernul a impus mai multe restricții, printre acestea fiind și cea care limitează o persoană să scoată mai mult de 500.000 de euro într-un singur an din conturi.

Acesta ar putea fi și unul dintre motivele pentru care lui Lucescu îi este complicat să părăsească echipa, în ciuda faptului că a avut de curând o ofertă extrem de tentantă de la Trabzon. Românul își dorește, înainte de a părăsi Ucraina, să rezolve mai întâi această problemă.

Mircea Lucescu a preluat-o pe Şahtior în 2004, iar de atunci a câştigat 8 titluri de campion, 5 Cupe, 5 Supercupe şi a triumfat şi în ultimul sezon de Cupa UEFA, în 2009.