• Turneul WTA de la Eastbourne - miercuri, 28.06, se joacă Halep - Ying-Ying Duan (ora 13:00, Digi Sport 2), Niculescu - Pironkova (ora 12:30, Digi Sport 3) și Cîrstea - Konta (ora 16:30, Digi Sport 2) 
  • Campionatul European: finala Germania - Spania se joacă vineri, 30 iunie, pe Digi Sport 1, de la ora 21:45

Victor Pițurcă a înregistrat prima înfrângere de la revenirea pe banca lui Al Ittihad, în ultima zi din 2015, fiind eliminat în semifinalele Cupei Prințului. Al Ittihad a pierdut, 0-1, pe teren propriu, contra liderului din prima divizie saudită, Al Ahli.

Lucian Sânmărtean a fost integralist pentru formația lui Pițurcă, el revenind după o accidentare ușoară care l-a ținut în afara lotului la precedenta partidă. Al Ittihad a dominat întâlnirea, dar a ratat mai multe ocazii clare, în vreme ce oaspeții au fructificat, prin Fahad Hamad, una dintre rarele șanse de gol avute, în minutul 44.

Pentru Pițurcă urmează o pauză de aproape o lună, următoarea partidă urmând să aibă loc pe 25 ianuarie, contra lui Al Riyadh, divizionară secundă, în Cupa Campionilor. Apoi, pe 9 februarie, Al Ittihad va juca împotriva iordanienilor de la Al Wihdat meciul decisiv pentru calificarea în faza grupelor Ligii Campionilor Asiei.

În primele două partide de când a revenit la Al Ittihad, Pițurcă a reușit două victorii, 4-1 cu Al Taawon și 2-0 cu Al Wheda, ambele în campionat. Echipa sa e a treia după 13 etape, 26 de puncte, 7 mai puțin față de liderul Al Ahli.