• Tenis WTA Stuttgart: Anastasija Sevastova - Simona Halep se joacă vineri, 28 aprilie, în jurul orei 21:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2
  • Spania, etapa 35: Real Madrid - Valencia e sâmbătă, de la ora 17:15, în direct pe Digi Sport 1

Aflat la al doilea mandat pe banca lui Al Ittihad, Victor Pițurcă a pus condiții la reinstalarea în funcție: vrea întăriri. Arabii au fost de acord, iar fostul selecționer a început deja să lucreze pe piața transferurilor.

Imediat după eșecul cu Al Ahli, 0-1, din Cupa Prințului, de pe 31 decembrie, Victor Pițurcă a venit în România, dat fiind că până pe 25 ianuarie e pauză în fotbalul din Arabia Saudită.

Piți e decis să se întoarcă la Al Ittihad cu cel puțin un jucător. Antrenorul român le-a cerut șefilor să elibereze două locuri pentru jucători străini, solicitând rezilierea contractelor lui Sulley Muntari (Ghana) și James Troisi (Australia).

Prima țintă a fostului selecționer este Valerică Găman, jucător cu care are o relație specială și pe care l-a promovat la echipa națională. Găman, care intră în ultimele șase luni de contract cu Astra, ar costa-o pe Al Ittihad 500.000 de euro.

Mutarea are mari şanse de reuşită, ţinând cont de relaţiile foarte bune dintre Piţurcă şi patronul giurgiuvenilor, Ioan Niculae.