• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Eșecul înregistrat de Chile în campania preliminariilor CM 2018 a dat startul reproșurilor. Presa sud-americană amintește de o declarație dată de fostul selecționer al echipei naționale, ajuns între timp pe banca Argentinei. În 2015, în timp ce era în continuare responsabil de selecționata ”La Roja”, Sampaoli vorbea despre starea îngrijorătoare în care se află unii jucători.

Jorge Sampaoli, fost selecționer al naționalei chiliene, îl ataca pe Arturo Vidal, căpitanul ”La Roja”, pentru problemele pe care le are cu alcoolul. Actualul selecționer al Argentinei a dezvăluit la vremea respectivă că fotbalistul și-a turnat whisky în pahar, cu toate că ceruse voie să consume bere. ”Arturo Vidal are nevoie de ajutorul unui medic specialist”, a declarat Sampaoli despre jucătorul care a fost arestat pentru că a condus sub influența alcoolului la ”Copa America” în 2015.

”Îi place să bea și nu se mai poate controla. Când am zburat odată spre Lima, a venit să mă întrebe dacă are voie să-și deschidă o cutie cu bere pe care o cumpărase din aeroport. I-am spus că nu se poate întâmpla așa ceva, dar el și alții au reușit să-și procure o sticlă de whisky oricum. Deci îmi cere voie să bea o bere, dar în paharul lui e whisky, este absurd, și nu numai Vidal e așa”, a spus Sampaoli.

Fostul selecționer al statului Chile a fost destul de ”înțepător” cu toată echipa. "Niciunul dintre fotbaliști nu s-a ridicat la un nivel mulțumitor înafară de Alexis și Claudio Bravo. De fiecare dată când îl vedeam pe Eduardo Vargas la lot era din ce în ce mai rău. Matias Fernandez nu mai juca la nivelul dorit și Mauricio Pinilla se gândea doar la petreceri”.