• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Gabriel Torje se află de un an şi jumătate în Turcia, dar nu ştie încă ce îi rezervă viitorul. În ultimii cinci ani, mijlocaşul de 26 de ani a jucat pentru şase echipe.

După experienţa Konyaspor, Torje este împrumutat acum de Udinese la Osmanlispor, unde evoluează alături de foştii stelişti Raul Rusescu şi Lukasz Szukala. Echipa celor trei a reuşit o victorie mare în ultima etapă, contra lui Galatasaray.

”A fost o victorie mare pentru noi, mai ales că aveam nevoie de cele trei puncte. Și pentru că a fost și cu Galata, satisfacția a fost cu atât mai mare. M-am obișnuit aici, sunt de un an și jumătate în Turcia, m-am obișnuit cu echipa, țara și mă bucur mai ales că joc și am continuitate”, a spus Torje, într-un interviu EXCLUSIV pentru Digi Sport.

Internaționalul român nu știe însă ce-i va rezerva viitorul, pentru că nu mai este mult timp și împrumutul la Osmanlispor se va încheia.

”Mai am șase luni împrumut aici, după care trebuie să mă întorc în Italia. Cei de la Osmanlispor au opțiunea de a mă cumpăra, însă vom vedea ce va fi la vară. Deocamdată nu s-a vorbit nimic”, a mai spus mijlocașul.

Torje, care deține în continuare recordul de transfer în țară (Dinamo a plătit două milioane de euro celor de la Poli Timișoara), este convins că Liga 1 va fi mult mai puternică odată cu revenirile lui Marica şi Mutu, cu care ar putea fi din nou coechipier la lotul naţional. Cu proaspatul atacant al Stelei a împărţit vestiarul la Konyaspor.

”Nu se aștepta nimeni la asta, însă se pare că sunt doi jucători valoroși care, clar, vor ridica nivelul campionatului românesc.
Cât despre lot, noi așteptăm pe oricine, nu e nimeni bătut în cuie. Dacă aș fi fost selecționer, aș fi zis dacă-i aștept sau nu”, a mai spus Torje pentru Digi Sport.

Marica, Mutu şi Torje au jucat împreună sub tricolor ultima dată în 2012, la România - Olanda 1-4. Singurul gol a fost reuşit atunci chiar de actualul atacant al Stelei.