• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Florin Andone a revenit la echipa de club, după ce a făcut parte din lotul României pentru dubla cu Armenia și Kazahstan. Jucătorul lui Deportivo la Coruna a evoluat doar în ultimele minute ale partidei de la Astana.

Fără gol în noul sezon din La Liga, Andone speră să spargă ghinionul chiar în partida cu Barcelona. Depor va întâlni echipa din Catalonia sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 17:15. Partida va fi transmisă în direct pe Digi Sport 2.

Andone a postat pe contul său de instagram o imagine de la antrenamentul susținut înaintea jocului cu Barcelona, alături de care a scris mesajul ”Foarte fericit să fiu din nou acasă! Forza Depor!”

Internaționalul român a fost comparat de către site-urile specializate în statistici cu belgianul Carrasco. Cei doi au cele mai multe șuturi spre poartă fără a marca. Florin Andone a avut până în prezent 18 șuturi în timp ce Carrasco a avut 16. Ambii jucători au evoluat în toate cele 7 meciuri din noul sezon de La Liga.