• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO Real - Levante 1-1. Real Madrid a făcut un nou pas greșit în campionat și a rămas cu o singură victorie în primele 3 etape din La Liga, iar campionii Spaniei și ai Europei continuă să atace arbitrajul. Au doi eliminați în 3 etape, asta fără a socoti și cartonașul roșu primit de Cristiano Ronaldo în turul Supercupei Spaniei, în urma căruia s-a ales și cu o suspendare de 5 etape.

Retras în această vară, la vârsta de 34 de ani, Alvaro Arbeloa, fostul fundaș dreapta al lui Real Madrid și al naționalei Spaniei, a criticat arbitrajul din Spania și a făcut o comparație din care se poate înțelege că îi acuză pe "fluierași" că ar "trage" pentru Barcelona. Catalanii au avut doi eliminați în ultimele două sezoane de La Liga.

Arbeloa i-a dat dreptate președintelui madrilen Florentino Perez, care cu o zi înaintea meciului cu Levante vorbea despre arbitrajul slab și despre introducerea tehnologiei VAR în campionatul Spaniei.

"Președintele a spus bine ce a spus zilele trecute, orice fan al lui Real Madrid ar fi de acord. E dureros să vezi că Real Madrid a avut în 3 etape la fel de mulți eliminați ca Barcelona în mai mult de două sezoane. Datele sunt acolo și vorbesc de la sine", a spus Alvaro Arbeloa, luni, potrivit presei spaniole, după ce a participat la un eveniment publicitar.

Ultima eliminare de la Real a fost cea directă pe care a suferit-o Marcelo, în minutul 89 al meciului cu Levante (VIDEO). Celălalt jucător madrilen care a primit roșu în acest sezon din La Liga a fost căpitanul Sergio Ramos, chiar în prima etapă, în prelungirile partidei de pe terenul lui Deportivo La Coruna (victorie cu 3-0 - VIDEO).

8 trofee a câștigat Alvaro Arbeloa alături de Real Madrid: un titlu în La Liga (2012), două Cupe ale Spaniei (2011, 2014), o Supercupă a Spaniei (2012), două Ligi ale Campionilor (2014, 2016), un Campionat Mondial al Cluburilor (2014) și o Supercupă a Europei (2014).

56 de meciuri a adunat Arbeloa în naționala mare a Spaniei, alături de care a cucerit Cupa Mondială din 2010 și două Campionate Europene, în 2008 și 2012.