• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, luni, de la 14:30

După ce a devenit singurul fotbalist din La Liga cu două hattrick-uri în acest sezon, marcând o ”triplă” în meciul Real Madrid-Deportivo 5-0, Gareth Bale a acordat un interviu cotidianului englez The Telegraph. Galezul a vorbit, printre altele, și despre interesul devenit deja obișnuit în fiecare perioadă de mercato al marilor cluburi engleze - Manchester United, Manchester City și Chelsea - pentru serviciile sale.

”Nu simt că trebuie să demonstrez nimic nimănui. Știu de ce sunt capabil și vreau doar să mă bucur de fotbal și când fac asta, atunci joc cel mai bine. Sunt fericit deocamdată. Evident că niciodată nu poți prevedea viitorul, dar mă bucur de fotbal momentan și intenționez să fac asta în continuare”, a declarat Gareth Bale.

Britanicul de 26 de ani a vorbit și despre schimbarea de antrenor de la Real Madrid. ”E o decepție plecarea lui Benitez. Aveam o relație foarte bună cu el, dar în fotbal se întâmplă astfel de lucruri. Zidane este o legendă a lui Real Madrid și a fotbalului mondial. Ca jucător a fost incredibil. Trebuie să continuăm în același ritm. Dăm toți 100% și vrem să câștigăm meciuri și trofee sub comanda sa. Vom lupta până la final”, au fost cuvintele lui Bale.