• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Barcelona știe că trebuie să își întărească ofensiva, iar catalanii sunt gata de marea lovitură: ținta lor este Anthony Martial, vedeta lui Jose Mourinho de la Manchester United.

Jurnaliștii de la Mundo Deportivo tratează pe larg acest subiect, ținând să sublinieze că Martial se potrivește perfect stilului de joc al Barcelonei. "La cei 21 de ani pe care îi are, Martial poate juca la cel mai înalt nivel", sunt convinși ziariștii catalani.

Nemulțumit de faptul că nu este titular la Manchester United (a bifat un singur meci din primul minut în acest sezon de Premier League), Martial nu ar refuza un transfer la Barcelona, iar catalanii vor să profite de această situație, după cum menționează sursa amintită.

Anthony Martial este sub contract cu Manchester United până în iunie 2019, englezii având opțiune pentru încă un sezon.

Din postura de rezervă, francezul s-a descurcat foarte bine în tricoul lui United, reușind să marcheze 3 goluri în primele 7 etape. El a marcat un gol și în Liga Campionilor, în victoria englezilor cu CSKA Moscova, scor 4-1.

Pe site-ul de specialitate transfermarkt.de, Martial are o cotă de piață de 30 de milioane de euro.