• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO Real Madrid - Fuenlabrada 2-2. Gareth Bale a revenit pe teren pentru Real Madrid cu o pasă de gol în remiza fără strălucire cu Fuenlabrada. Zidane a decis însă să nu mizeze pe fotbalistul galez în partida următoare, cu Bilbao, de sâmbătă.

În meciul cu Fuenlabrada, Bale (28 de ani) a intrat în minutul 62 și s-a văzut imediat. A primit o minge pe dreapta și a centrat excelent pentru Borja Mayoral, care a reluat cu capul, iar mingea a intrat în poartă, după ce a lovit și bara transverală.

Tot galezul a stat și la originea celui de-al doilea gol înscris de Real. În minutul 70, a primit o pasă peste apărătorii oaspeților, a preluat extraordinar cu călcâiul, iar șutul său a fost scos de portar. Mingea a ricoșat la Borja Mayoral, care a realizat dubla.

Cu toate astea, Marca anunță ca Zidane a decis să nu riște în partida din weekend cu Athletic Bilbao. Ziarul de casă al Realului notează că galezul nu va evoua în disputa programată sâmbătă, de la ora 20:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 2.

La finalul meciului cu Fuenlabrada, în care a prins 30 de minute pe teren, Bale a acuzat o stare de disconfort, iar Zidane nu are de gând să-i forțeze revenirea. Conform jurnaliștilor iberici, galezul va evolua abia săptămâna viitoare, în meciul cu Borussia Dortmund din Liga Campionilor.