• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Oscar Grau, directorul executiv al Barcelonei, a confirmat intențiile grupării catalane de-ai oferi lui Lionel Messi un contract pe viață, la fel cum vor să procedeze și în cazul căpitanului Andres Iniesta.

În Adunarea Generală de sâmbătă la care au fost invitați să participe mai mulți socios și parteneri ai grupării catalane, Oscar Grau, directorul executiv al Barcelonei a făcut referire la punctul trei de pe ordinea de zi - aprobarea bugetului financiar 2017/18. În toiul acestor discuții, oficialul blaugrana a anunțat că Lionel Messi și-a reînnoit contractul pe o perioadă de patru ani, dar că șefii clubului îi vor propune un contract pe viață.

”Vă informăm faptul că jucătorul nostru Lionel Messi și-a reînnoit înțelegerea pe o perioadă de patru ani, dar clubul îi va oferi un contract pe viață”, a spus Oscar Grau, drept răspuns unui partener care a pretins același tratament pentru argentinian, cât și pentru Andres Iniesta.

Pep Abad, numărul 41.273 din lista membrilor socios, a fost cel care a făcut propunerea ca Leo Messi să aibă un contract pe viață, cum e posibil să aibă și Iniesta.

Conform actualului contract, valabil până în 2022, argentinianul în vârstă de 30 de ani are stipulată o clauză de reziliere în valoare de 300 de milioane de euro.