• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Deși la un moment dat presa catalană scria că e doar o chestiune de zile până când Nolito va reveni la Barcelona și va ajunge iar sub comanda lui Luis Enrique, se pare că fostul atacant blaugrana nu va mai ajunge pe Nou Camp. Cel puțin nu în această iarnă.

Barcelona a insistat pentru împrumutul atacantului de 29 de ani până în vară, cu o clauză de cumpărare atunci, dar Celta Vigo a insistat încă de la începutul negocierilor pentru achitarea clauzei de 18 milioane de euro acum și pentru o vânzare definitivă. Cele două cluburi nu au ajuns la un acord, astfel că Barcelona a renunțat la orice negocieri, resemnându-se cu faptul că nu-l va putea readuce pe Camp Nou pe atacantul Celtei.

Luis Enrique, care l-a pregătit pe Nolito atât la Barcelona B, cât și la Celta Vigo, și care-l dorea cu ardoare pe atacantul de 29 de ani, ca rezervă pentru tridentul MSN, va trebui să-și ia gândul de la fostul său elev, cel puțin pentru moment. Asta deși jucătorul și Barcelona ajunseseră la un acord. Celta Vigo a ținut cu dinții să-și impună propriile condiții, lucru de neacceptat pentru catalani.

Potrivit presei spaniole, Barcelona nu va mai face niciun transfer în această iarnă, odată ratată ținta Nolito. Denis Suarez (Sevilla), un alt jucător care era dorit de Luis Enrique și o altă revenire, în cazul în care s-ar fi realizat, are și el șanse mici să mai ajungă la echipa blaugrana.