• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Messi a calificat aproape de unul singur naționala Argentinei la Campionatul Mondial din Rusia, marcând un hat-trick în meciul decisiv din Ecuador. Starul Barcelonei nu a avut însă parte de prea multe zile de pauză, urmând să joace un alt meci extrem de important, de această dată pentru echipa de club.

Sâmbătă seară, de la ora 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, Barcelona joacă primul mare meci al sezonului din La Liga, pe terenul celor de la Atletico Madrid. Va fi prima vizită a catalanilor pe noua arenă a echipelui lui Simeone și Valverde e conștient că duelul de la Madrid va fi unul extrem de dificil pentru echipa sa.

Tehnicianul catalanilor își pune speranțele în Messi, mai ales după performanța starului argentinian în meciul de la Quito. Valverde a profitat de conferința de presă dinaintea duelului cu Atletico și l-a lăudat încă o dată pe Messi, cel despre care crede că evoluează întotdeauna la cel mai înalt nivel. Antrenorul catalanilor a trimis câteva săgeți și în direcția celor care se îndoiesc de calitățile jucătorului sud-america.

"Vor fi din ce în ce mai puțin oameni care se vor îndoi de calitățile lui Messi după meciul din Ecuador. Își arată valoare în orice zi, în fiecare zi. Messi a avut parte de un presezon normal, mai ales că nu s-a disputat un Campionat Mondial sau o altă competiție importantă. Cred că este foarte puternic, ne-a ajutat foarte mult în acest debut de sezon și cred că asta s-a văzut" a declarat Ernesto Valverde.

Atletico Madrid - Barcelona se joacă sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro