• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Real Madrid trece printr-o perioadă excelentă sub comanda lui Zinedine Zidane și atmosfera este una relaxată la ședințele de pregătire ale madrilenilor. Ca de obicei, în centrul atenției se află Cristiano Ronaldo și conaționalul său, Fabio Coentrao.

Jucătorii de pe Santiago Bernabeu se pregătesc pentru returul cu Sevilla din Cupa Spaniei și la ședințele de pregătire domină buna dispoziție, ținând cont că madrilenii sunt cu un pas în sferturi grație victoriei cu 3-0 din tur. Proaspăt întors de la la gala FIFA, acolo unde a fost desemnat cel mai bun jucător în 2016, Ronaldo a fost adus cu picioarele pe pământ de conaționalul Fabio Coentrao, care i-a trecut mingea printre picioare în timpul unui exercițiu, spre amuzamentul celorlalți jucători.

Ronaldo nu a gustat prea bine gluma, și a avut o reacție a la Zlatan Ibrahimovic, încercând o lovitură de kung-fu asupra fundașului de bandă dreapta. Din fericire pentru Coentrao, Ronaldo a ratat de puțin ținta. Clinciurile dintre cei doi fac de multe ori deliciul coechipierilor la ședințele Realului, Coentrao fiind unul dintre puținii jucători care își permit să facă tot felul de glume cu golgheterul madrilenilor.

Sevilla - Real Madrid se joacă joi, 12 ianuarie 2017, de la ora 22:15, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro