• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Veste bună pentru Atletico şi Real Madrid: în urma apelului făcut la FIFA, forul mondial a luat decizia de a suspenda temporar sancţiunea dictată iniţial împotriva celor două echipe, de a avea interdicţie la transferuri în următoarele două perioade de mercato.

Astfel, conform marca.com, dacă FIFA nu va lua nicio hotărâre finală până la vară, cele două cluburi vor putea transfera jucători la finalul acestui sezon.

"Comisia de Apel a FIFA ne-a acordat suspendarea sancţiunii, în urma apelului făcut", e declaraţia apărută pe contul oficial de Twitter al lui Atletico, club care avusese două cerinţe: anularea pedepsei şi suspendarea sancţiunii, până când se va lua decizia finală.

Atletico şi Real au urmat acţiunea făcută de Barcelona, care a primit interdicţia la transferuri în aprilie 2014 şi cele două perioade în care catalanii nu au avut voie să cumpere jucători au fost iarna şi vara lui 2015, chiar dacă decizia era valabilă iniţial pentru vara lui 2014 şi iarna lui 2015.

Astfel, gruparea blaugrana a putut să îl achiziţioneze în vara lui 2014 pe Luis Suarez, atacant care a pus serios umărul la tripla reuşită sub comanda lui Luis Enrique.

Comisia de Disciplină a FIFA a decis pe 14 ianuarie 2016, că Real Madrid și Atletico Madrid trebuie sancționate ca urmare a nerespectării regulilor în privința transferurilor jucătorilor sub 18 ani.