• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Barcelona va primi miercuri pe Camp Nou vizita bascilor de la Athletic Bilbao pentru returul din sferturile Cupei Spaniei și Luis Enrique va trebui probabil să se descurce fără doi oameni importanți.

Este vorba de Sergio Busquets și Arda Turan. Ambii au probleme medicale și au lipsit de la ședința de pregătire a catalanilor din această dimineață. Presa din Spania scrie că ambii au răcit și au acuzat stări febrile, o decizie clară în privința lor urmând a fi luată abia în zilele următoare. Ambii au fost titulari în deplasarea de la Malaga însă e puțin probabil să evolueze cu Bilbao.

Din primul 11 al Barcelonei va face parte probabil Neymar. Starul braizilian a fost menajat în deplasarea de la Malaga pentru că a avut probleme musculare și a resimțit dureri la piciorul stâng după meciul tur cu Bilbao. Catalanii s-au impus pe San Mames cu 2-1, una dintre reușite purtând semnătura brazilianului.

Barcelona - Athletic Bilbao se joacă miercuri, 27 ianuarie, de la ora 22:30 și va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro