• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Ziua de sâmbătă a fost una perfectă pentru Barcelona: catalanii s-au impus cu 3-0 pe terenul lui Leganes, iar derby-ul dintre Atletico şi Real s-a terminat la egalitate, 0-0.

Astfel, distanţa din clasament dintre Barcelona şi cele două echipe din capitala Spaniei s-a mărit la 10 puncte. Gruparea blaugrana a acumulat 34 de puncte, în timp ce Atletico şi Real au ajuns la 24.

Statistica este una sumbră pentru Simeone şi Zidane: în istoria campionatului spaniol, nicio echipă nu a recuperat o diferenţă de 10 puncte pentru a câştiga un titlu de campioană.

 

Astfel, dacă ţinem cont de acest fapt, singura care poate spera că îi poate fura titlul Barcelonei este Valencia. "Liliecii" au acum 27 de puncte şi un meci mai puţin disputat: deplasarea de pe terenul lui Espanyol.

VIDEO CU REZUMATUL PARTIDEI ATLETICO - REAL

Mai mult, cele două echipe se vor întâlni în următoarea rundă, pe Mestalla, duminica viitoare, începând cu ora 21:45. Partida va fi transmisă în direct pe Digi Sport 2. De asemenea, duelul poate fi urmărit în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro.

Barcelona are cel mai bun atac din La Liga (33 de goluri înscrise), dar şi cea mai bună apărare (4 goluri primite). Golgheterul echipei şi al campionatului este Lionel Messi, cu 12 reuşite.

VIDEO CU REZUMATUL PARTIDEI LEGANES - BARCELONA