• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Arda Turan e tot mai aproape de despărţirea de Barcelona. Galatasaray a început negocierile cu gruparea catalană pentru mijlocaşul turc, pe care l-ar vrea din ianuarie, susţine cotidianul catalan Sport, care îi citează pe turcii de la Fanatik.

Preşedintele grupării din Istanbul, Dursum Ozbek, a dat startul negocierilor după ce a primit undă verde din partea antrenorului croat Igor Tudor.

Barcelona ajunsese la un acord cu Galatasaray şi în vară, pentru un împrumut pe doi ani al lui Arda Turan la Istanbul, însă fotbalistul a refuzat să părăsească gruparea de pe Camp Nou.

Mijlocaşul în vârstă de 30 de ani nu a intrat însă în calculele noului antrenor al catalanilor, Ernesto Valverde, şi pare tentat să plece în iarnă.

Niciun minut nu a jucat Arda Turan în acest sezon pentru Barcelona, în toate competiţiile.

Fotbalistul turc a ajuns la Barcelona în vara lui 2015, însă a aşteptat să fie legitimat până în ianuarie 2016 din cauza interdicţiei la transferuri impuse catalanilor.

34 de milioane de euro i-a plătit Barca lui Atletico Madrid pentru transferul lui Arda Turan.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT