• Turneul WTA de la Eastbourne - miercuri, 28.06, se joacă Halep - Ying-Ying Duan (ora 13:00, Digi Sport 2), Niculescu - Pironkova (ora 12:30, Digi Sport 3) și Cîrstea - Konta (ora 16:30, Digi Sport 2) 
  • Campionatul European: finala Germania - Spania se joacă vineri, 30 iunie, pe Digi Sport 1, de la ora 21:45

Costel Gâlcă a preluat-o pe Espanyol la sfârșitul lunii decembrie și antrenorul român e într-o situație dificilă, clubul anunțându-l că nu are deocamdată bani pentru transferuri. Singura variantă de a aduce jucători în această iarnă este fie contactarea unor fotbaliști liberi de contract, fie vânzarea unora din actualul lot. A apărut astfel o primă ofertă, pentru Hernan Perez, și Gâlcă poate face rost de bani de transferuri.

Presa arabă scrie că Al Hilal, fosta echipă a lui Laurențiu Reghecampf, a sistat negocierile cu brazilianul Neves și a făcut o ofertă pentru atacantul paraguayan Hernan Perez, de la Espanyol. În vârstă de 26 de ani, acesta a venit în vară de la Villarreal și a marcat 4 goluri în 17 etape de campionat.

Sub contract cu gruparea catalană până în 2019, Perez și-a dat acordul verbal pentru un transfer în Arabia Saudită, singura problemă fiind acum dacă Espanyol acceptă oferta de la Al Hilal care este, se pare, de 3,5 milioane de euro.

Espanyol joacă în etapa a 20-a din La Liga duminică, de la ora 19:15, la Getafe. Partida va fi transmisă în direct de Digi Sport 1, iar cele mai importante faze vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.