• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

UPDATE Ora 23:54. VIDEO Atletico Madrid - Real Madrid 0-0. Primul derby de pe ”Estadio Wanda Metropolitano” a avut parte de mai multe faze controversate și în repriza secundă. 

În minutul 58, a fost o fază în urma căreia mingea l-a lovit pe Juanfran, după o centrare a lui Marcelo. Din reluările tv s-a văzut cum jucătorul lui Atletico s-a întors cu spatele iar mingea l-a lovit undeva în zona coastelor, după care a ricoșat în braț. Nici de această dată arbitrul nu a dictat o penalitate.

VIDEO cu faza în care mingea l-a lovit pe Juanfran

În minutul 80 a venit și rândul gazdelor să solicite o lovitură de la 11 metri, dar arbitrul Fernando Bolbaran n-a vrut să se complice și nu a dictat niciun penalty la acest meci.

Carrasco a șutat de la marginea careului de 16 metri, dar mingea l-a atins în umăr pe Ronaldo, întors cu spatele, mingea a ricoșat în palma stângă, după care s-a dus în aut.

VIDEO cu faza controversată

Trei minute mai târziu s-a mai petrecut o altă fază discutabilă.  Ronaldo a vrut să șuteze spre poartă, dar mingea l-a lovit pe Godin în mâna stângă. Arbitrul, din nou, nu a dictat nimic, spre disperarea oaspeților.

VIDEO cu faza dintre Ronaldo și Godin

 


VIDEO Atletico Madrid - Real Madrid. Prima repriză a partidei de pe ”Estadio Wanda Metropolitano” a avut parte de cel puțin un moment tensionat care se putea termina cu o lovitură de la 11 metri.

În minutul 37, Sergio Ramos a ajuns, așa cum și-a obișnuit fanii, în poziție de a marca, numai că a avut parte de o accidentare care l-a scos din joc cam cinci minute. În momentul în care a vrut să trimită balonul cu capul, din interioul careului mic, căpitanul ”galacticilor” a fost lovit din spate, cu gheata în figură, de Lucas Hernandez. Fundașul stânga a încercat să respingă mingea, dar l-a lovit cu bocanul în nas pe Ramos.

Arbitrul a considerat că nu a fost nimic intenționat, că a fost doar o fază de meci, și a lăsat jocul să continue. Pentru că sângera, fundașul central al Realului a fost scos pe margine pentru îngrijiri, după care a fost obligat să-și schimbe și tricoul pentru a putea reintra în joc.

Ramos a terminat prima parte a partidei în teren, dar la pauză a fost schimbat cu Nacho. Sergio a văzut repriza a doua de pe bancă, dar a ținut în permanență un bandaj la nas.

VIDEO cu faultul asupra lui Ramos

A fost pentru a doua oară, în primele 45 de minute, când ”galacticii” au cerut penalty după ce și Kroos a protestat la faza din minutul 32. Atunci, însă, germanul a apucat să șuteze la poartă înainte de a fi faultat de un jucător al lui Atletico.

În ambele faze, Zinedine Zidane a protestat vehement. În plus, a mai existat și faza din minutul 34, când Savic l-a faultat pe Kroos, la limita dintre ”galben” și ”roșu”

VIDEO cu faza lui Kroos