• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Alin Toşca a suferit o fractură de metacarpian la mâna stângă şi nu va putea evolua în următoarele două meciuri ale lui Betis din Primera Division, a anunţat clubul andaluz.

Toşca a primit o lovitură în mână la antrenamentul de miercuri dimineaţă şi a fost nevoit să părăsească şedinţa de pregătire.

Fundaşul român va rata partidele cu Deportivo La Coruna, de sâmbătă, în care ar fi putut avea parte de un duel românesc cu Florin Andone, şi Real Madrid, de miercurea viitoare, însă e în pericol să nu joace nici contra lui Levante, pe 25 septembrie.

Apărătorul în vârstă de 25 de ani se află la Betis din ianuarie, atunci când a fost transferat de la Steaua pentru un milion de euro.

A jucat 18 meciuri până acum pentru trupa de pe Estadio Benito Villamarin, unul singur însă în acest sezon, în eşecul contra Barcelonei de pe Camp Nou, scor 0-2.

Toşca a mai jucat pentru Unirea Urziceni, Săgeata Năvodari şi Viitorul înainte de a fi cumpărat de Steaua, în 2014.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT